2016-03-04 08:36:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma különösen jól tud érvényesülni

Napi horoszkóp március 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll, közel a Plútóhoz. Ma képes tisztázni a problémákat, anélkül, hogy bántó lenne. A legtöbben értékelni is fogják az őszinteségét. A szerelmi energiák erősödnek ennél a bolygóállásnál, az ilyenkor kezdődő új kapcsolatok tartósnak ígérkeznek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Képes lesz felnőtt módjára viselkedni a kapcsolataiban, belátással és megértéssel közelít a problémákhoz. A pénzügyekben viszont bonyodalmak adódhatnak, a fontos üzleti tárgyalásokat halassza máskorra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. A pénzügyei most rendeződhetnek, de azért figyelnie kell rá, hogy annyit költsön, amennyit a pénztárcája enged. A mai bolygóállások egy új barátság kezdetét is jelzik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Kedvez a nap a pénzügyi befektetéseknek, most kivételes siker érheti az üzleti életben. Jó hangulata van, könnyen szót ért másokkal, akár idegenekkel is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll. Kissé vontatottan indul a nap, legszívesebben egész nap csak lustálkodna. Ne is fogjon bele jelentősebb feladatokba, inkább vegyen vissza a tempóból és pihenjen minél többet. Ma összehozhatja a sors valakivel, aki a jövőben nagy segítségére lesz.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. A pénzügyekkel kapcsolatban óvatosnak kellene lennie, most hajlamos lehet a meggondolatlan költekezésre. Ha azonban fékezni tudja magát, akkor nyereségesen fektetheti be a pénzét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Jó hangulata és lendülete ma sikerhez segíti. Teljes nyugalomban telik a nap, senki nem zavarja a munkában. Este hívja meg egy barátját, sok mesélnivalójuk lesz egymásnak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma különösen jól tud érvényesülni, ügyesen képviseli az érdekeit, ötleteivel pedig meglepheti a többieket. Jó, ha a fontos elintéznivalóit erre a napra időzíti.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Nem sikerül eléggé megszervezni a munkáját, így ma nagyon idegesíti, hogy a nap huszonnégy órája sem elég arra, amit el kellene végeznie. A pénzügyekkel is legyen óvatos, mert ma hajlamos a túlköltekezésre!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében jár. Problémái támadhatnak abból, hogy nehezen fejezi ki az érzelmeit. Néha ez a tranzit ideiglenes vagy végleges szakítást jelez. Párkapcsolati kérdésekben lehetőleg ne döntsön ma!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében jár. Kiváló nap ez a szerződéskötésekre, vagy társulások létrehozására: a haszon kölcsönös lesz. A párkapcsolata is remekül alakul, fontos kérdéseket tisztázhatnak ma a kedvesével.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma ne hozzon hosszú távú döntéseket párkapcsolati kérdésekben, mert most sötétebb színben látja a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Uralkodjon magán, ha szabadjára engedi az indulatait, akkor nagy veszekedés várható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: